Tech Team Ukraine

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Mer än bara ett jobb

Om det hade varit enkelt hade alla gjort det. Men hur kul är livet när det bara är enkelt? 

Att ständigt utmanas av omvärlden gör att vi varje dag vaknar med energi i kroppen. Även regniga morgnar. För vi känner faktiskt inte att vi kliver upp ur sängen för att gå till "ett jobb". Vi går till en plats där vi tillåts vara oss själva, tillsammans med andra kreativa likasinnade som också drivs av viljan att förändra!

En plats för dig att växa med uppdraget!

På Learnster tror vi på alla människors lika värde. Samtidigt har vi respekt för att Learnster inte är en arbetsplats som nödvändigtvis passar alla. Vi avråder dig faktiskt att ansöka till oss om du främst är ute efter "ett jobb".

Vi är en startup och våra ambitioner är lika höga som tempot vi håller. Varje dag. Här finns ingen snitslad bana och inga livlinor. Varje person i teamet förväntas bidra med superkrafter.

Samtidigt är detta en unik möjlighet. En chans att få vara med på en resa. En resa som får en månfärd att kännas som en söndagsutflykt och där oändliga möjligheter att växa med uppdraget kommer att erbjudas längs vägen.

  • Ett sammansvetsat team

    En kedja är aldrig starkare än den svagaste länken. Vi är ett sammansvetsat team som stöttar varandra. I vått och torrt.

  • Rättvisa spelregler

    Trots att vi är en startup har vi alltid som ambition att erbjuda marknadsmässiga anställningsvillkor och belöningar kopplade till resultat. Rätt ska vara rätt!

  • En attraktiv spelplan

    Det här är en chans att få vara med och driva förändring kring utbildning och utveckling - områden som är mer aktuella än någonsin!

Tech Team Ukraine

Ukraine
Kiev Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på Learnster?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@learnster.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor